Науково-педагогічні працівники кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки, що входять до складу групи забезпечення освітньо-професійних програм «Охорона праці» першого і другого рівнів вищої освіти, взяли активну участь в онлайн-зустрічі з Наталею Кубою, Директоркою центру навчальної майстерності компанії SoftServe, на тему «Навчати та навчатись в умовах війни - наші сили і виклики».

У рамках ITeachers Meet-Ups дана онлайн-подія є частиною серії заходів для викладачів від компанії SoftServe, що сприяє кращому розумінню потреби та формуванню сталого ком’юніті, готового до впровадження спільних проектів та покращення освіти.

Даний мітап присвячений актуальній темі – роботі та розвитку освітян в нелегкий воєнний час. У межах проведення заходу обговорювались нагальні саме зараз питання передумов і запоруки розвитку – на що необхідно зважати; рівні і способи присутності тих, хто вчиться, і тих, хто навчає, в умовах сьогодення - сенси, дії, відчуття; як продовжувати рух у найскладніші часи - де наші ресурси й опори.

Важливим фактором онлайн-події стала беззаперечна для науково-педагогічних працівників, які прагнуть навчати сучасних надпрофесійних навичок, формувати актуальні освітні програми та розуміти потреби здобувачів вищої освіти і роботодавців, користь озвучених акцентів, що вкрай важливі у такій нестандартній кризовій ситуації, що має місце у сучасній Україні.

 Олена Шароватова, кафедра ОП та ТЕБ


ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ

Чат для вступників.
Підпишись! Дізнайся все про умови прийому та навчання!





Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75