Майбутні фахівці з охорони праці, бакалаври та магістри факультету техногенно-екологічної безпеки, що вивчають дисципліни циклу професійної підготовки «Виробнича санітарія», «Ризикоорієнтоване управління охороною праці», «Профілактика виробничого травматизму та професійних захворювань», «Екологічна безпека» на чолі з науково-педагогічними працівниками кафедри ОП та ТЕБ – доцентами Оленою Шароватовою, Оленою Бригадою, Богданом Цимбалом - взяли участь у міжнародній презентації, присвяченій виробничій безпеці.

Мета презентації - ознайомлення фахівців з охорони праці, матеріально-технічного постачання, екології та профспілок з інноваціями ЗІЗ та втілення світового досвіду у даному аспекті.

Під час заходу, проведеному за підтримки Європейського співтовариства з охорони праці ESOSH, Periональним Менеджером з продажів у Східній Європі та Центральній Азії Денисом Екхоффом i Менеджеркою з продажу в Українi Алейниковою Ольгою презентовано Компанію UVEX Aгbeirtsschutz GMBH.

Діяльність холдингу пов’язана із виготовленням і продажем засобів захисту для виробництва (Uvex Safety Group), засобів захисту для спорту (Uvex Sports Group), окремо для зимових видів спорту (ALPINA), а також сонцезахисних окулярів (FILTRAL).

Серед основних позицій пропонованої UVEX продукції: рукавички та рукавиці; робочий одяг та речі і аксесуари; захисний робочий одяг; спецодяг, класифікований за типом тканини, за сферою застосування, за належністю до спеціальності або професії; взуття виробниче, захисне та спеціального призначення; спецвзуття; захисні і рятувальні шоломи, каски, маски, окуляри і щитки для захисту очей; засоби індивідуального захисту (ЗІЗ); окуляри й оправи для окулярів тощо.

 Учасники заходу отримали багато цікавої, пізнавальної фахової інформації, зокрема про окуляри, які не дряпаються і не пітніють, та чекають на каталоги та ексклюзивний захисний продукт від UVEX для особистого ознайомлення з продукцією i власних випробувань.

Олена Шароватова, кафедра ОПтаТЕБ

 


ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ

Чат для вступників.
Підпишись! Дізнайся все про умови прийому та навчання!


ВСТУП 2023 ФТЕБ НУЦЗУ





Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75