Усіх вітаю!!! Я – Сергій Вакуленко та це моя стисла розповідь про те, як я навчався на факультеті техногенно-екологічної безпеки НУЦЗ України та став працювати за фахом на Харківському заводі будматеріалів.

У 2013 році я закінчив середню школу м. Південний на Харківщині, після чого склав іспити ВНО для вступу до Академії ГУМВС України, але вийшло так, що до конкурсу я не потрапив. За невідомих досі причин мені відмовили. У жовтні 2013 року я був призваний до лав ЗСУ та проходив службу у Внутрішніх військах у м. Донецьк. У зв’язку з подіями Євромайдану частина, де я служив, була передислокована для виконання відповідних завдань до         м. Київ.

У подальшому з 2014 по 2015 рік під час проходження служби я приймав участь у бойових діях у складі сил АТО. По завершенню служби у 2015 році мені зателефонували з Харківського автодорожнього університету з пропозицією вступу на бюджетні місця, як учаснику АТО, але у результаті знов відмовили.

У 2016 році я повторно склав іспити ВНО і довго вибирав куди мені поступити, в результаті за оглядом сайтів силових Вузів я вибрав НУЦЗ України факультет – техногенно-екологічної безпеки. Я вважав, що спеціалізація «Охорона праці» достатньо важлива та потрібна на будь-якому підприємстві, отже був шанс працювати за фахом після завершення навчання. Навчатися було не складно, мені допомагали та я постійно відчував цю підтримку як збоку товаришів групи, так і збоку викладачів.

4 червня 2020 року я завершив навчання. Оскільки я заздалегідь відправляв резюме за можливістю роботи за фахом на підприємства м. Харків та на факультеті проводилося безліч занять на підприємствах – я достатньо швидко отримав пропозицію працювати інженером охорони праці на Харківському заводі будматеріалів. І практично одразу по завершенню навчання я почав працювати. Я зазначу той факт, що роботодавці зацікавлені у працевлаштуванні випускників саме факультету ТЕБ нашого університету.

Оскільки виробництво достатньо потужне – таких фахівців потрібно було декілька і у найближчий час існуючі вакантні посади теж будуть заповнені випускниками нашого факультету.

Хочу побажати усім зробити вірний вибір і якщо ви маєте бажання працювати за фахом – вступайте саме сюди. Тут зроблять все, щоб вас навчити та щоб ви працювали саме тим, на кого вас вчили!!!!



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75