04 жовтня 2019 року, старшим викладачем кафедри ОПтаТЕБ Цимбалом Богданом, були організовані та проведені виїзні практичні заняття в рамках вивчення дисципліни «Моніторинг охорони праці та теорія професійних ризиків» для магістрів з охорони праці.

Друкарня «Фактор-Друк» входить в Групу компаній «Фактор» і успішно працює на поліграфічному ринку з 1996 року. На сьогоднішній день «Фактор-Друк» - це поліграфічний комплекс з численним парком додрукарського, друкарського і палітурного устаткування та штатом співробітників більше ніж 450 чоловік.

За більш ніж 20 років роботи ім'я друкарні «Фактор-Друк» асоціюється зі стабільно високою якістю надаваних послуг і кращими традиціями в області поліграфії, адже основний принцип діяльності підприємства звучить так: «Підвищуючи власний рівень професіоналізму, пропонувати клієнтам тільки високоякісну поліграфічну продукцію».

У чому секрет стабільного та успішного існування друкарні? По-перше, це заслуга працюючих тут людей, високий професійний рівень яких дозволяє виготовляти якісну продукцію. Друга складова успіху – це використання у виробництві сучасних обладнання, технологій та матеріалів.

Як підтвердження, щорічно в друкарні оновлюється парк обладнання у відповідності до сучасних вимог ринку. Компанія пропонує своїм клієнтам широкий спектр послуг і можливостей в сегменті друку періодичних видань, у виготовленні книжкової і рекламної продукції.

З метою підвищення ефективності управління, забезпечення замовників продукцією та послугами, які відповідають потребам і вимогам законодавства, на підприємстві використовується система менеджменту якості, розроблена власними силами. Це збалансована модель з управління усіма ресурсами підприємства, спрямована на розвиток і підвищення кваліфікації персоналу, відповідність встановленим нормам і правилам, прозорість обліку ресурсів і оперативне реагування на зміну вимог ринку збуту. Наступний крок - сертифікація діяльності друкарні «Фактор-Друк» відповідно до міжнародного стандарту ISO серії 9000.

Тема заняття: «Оцінка ергономічних та психологічних перевантажень». За допомогою методики Міжнародної організації праці оцінки рівня ризику, студенти виконали оцінку рівня ризиків на друкарському виробництві, ознайомилися з технологічним процесом та з друкарським обладнанням, мали змогу професійного спілкування з інженером з охорони праці, а також відвідали квест кімнату, де мали змогу вирішити певні завдання.

Висловлюємо подяку адміністрації, інженеру з охорони праці та екскурсоводу за можливість та допомогу в проведенні виїзних практичних занять.



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75