Мої перші  дні на факультеті техногенно-екологічної безпеки - це одні з найяскравіших днів у моєму житті. Знайомство з цікавими людьми, інша обстановка, нові можливості і захоплення - це життя відкрилася мені, коли я прийшла другого вересня в Національний університет цивільного захисту.

 Коли я вже поступила на спеціальність «Охорона праці», то в моїй душі була частка сумніву з приводу того, чи правильний вибір я зробила. Але вже з першого дня зрозуміла, що, ні в чому не помилилася. Атмосфера факультету настільки розташовує до себе, що з першої хвилини відчуваєш себе як вдома.

Коли почався навчальний процес, то я остаточно переконалася в тому, що це спеціальність, дійсно, моя. Чомусь, в моєму розумінні, лекції в університеті - це півтори години наспіх записаних слів. Я вважала, що студенти навіть не вдумуються в те, про що пишуть. Але цей міф швидко розвіяли викладачі. Вони прекрасно розповідають матеріал, і ти відчуваєш, що тобі не хочеться йти, а хочеться тільки слухати і пізнавати ази професії.Також я зрозуміла, що моє студентське життя пройде не тільки за партою і в бібліотеці, а й в участі у всіляких заходах, які проводить НУЦЗУ. У цьому я переконалася вже на другий день. Наш курс запросили до клубу університету для участі в різноманітних гуртках. Якщо чесно, то  це було чудово! Море позитивних емоцій, нових відчуттів і знайомств! Ніколи не забуду цей день! Я дуже рада, що мені випала нагода навчатися саме на цьому факультеті! 

Студентка групи охорони праці Поліна Пономаренко



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75