23 травня 2019 року старшим викладачем кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Цимбалом Б.М. були організовані та проведені виїзні заняття для студентів спеціалізації «Охорона праці», групи ОП-17-522, з дисципліни «Управління та нагляд в галузі охорони праці».

Броварня «Рога́нь» — підприємство харчової промисловості України, зайняте у галузі виробництва та реалізації пива. Розташоване у місті Харкові. Безбалансова філія одного з найбільших виробників пива України САН ІнБев Україна, що належить лідеру світового пивного ринку корпорації Anheuser-Busch InBev.

Будівництво роганської броварні було завершене 1989 року, однак перша партія пива, виробленого на ньому, надійшла у продаж лише у січні 1993 року. Підприємство за проектною потужністю відносилося до найпотужніших броварень України, однак протягом довгого часу орієнтувалося у власній маркетинговій політиці виключно на ринок Харківщини та сусідніх регіонів.

Наприкінці 2000 року пивзавод увійшов до складу підприємств компанії САН Інтербрю, яка вже володіла низкою броварень в Україні, представляючи на ринку інтереси бельгійської Interbrew. Згодом, після низки злиттів та поглинань Interbrew та всі підконтрольні їй броварні компанії увійшла до структури Anheuser-Busch InBev, найбільшого виробника пива у світі.

2006 року було проведено реорганізацію компанії САН Інтербрю Україна (тодішня назва САН ІнБев Україна) у відкрите акціонерне товариство, на баланс якого були передані активи броварень, якими вона володіла (крім броварні «Рогань» – пивкомбінат «Десна» та пивзавод «Янтар»). На сьогодні пивзавод – безбалансова філія САН ІнБев Україна.

Під час проведення занять студенти ознайомились з технологічним процесом виготовлення пива, обладнанням, мали змогу ідентифікувати шкідливі та небезпечні виробничі чинники, ознайомилися зі службою охорони праці, її функціями та задачами.

Висловлюємо подяку адміністрації Харківського відділення ПрАТ "АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА" та екскурсоводу Наталії за допомогу та можливість проведення виїзних занять на виробництві.



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75