4 лютого 2019 року, старшим викладачем кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Цимбалом Богданом Михайловичем, в рамках вивчення дисципліни «Управління та нагляд у галузі охорони праці», для майбутніх фахівців спеціалізації «Охорона праці» були організовані та проведені виїзні заняття в Державному підприємстві Харківській машинобудівний завод «ФЕД».

Сьогодні підприємство займає лідируючі позиції в Україні з серійного виготовлення, ремонту і модернізації агрегатів для гідравлічних, паливних та електричних систем авіаційної техніки.

Успіх роботи пояснюється чіткими планами розвитку і згуртованістю команди. Обраний інноваційний шлях розвитку спільно з ПАТ «ФЕД» та ДП «Харківське агрегатне конструкторське бюро» дозволяє створювати і виробляти сучасні приводи основної системи управління польотом, агрегати паливної системи вертольотів, гідросистем і систем енергопостачання літаків.

Продукція підприємства унікальна, відрізняється високою наукоємністю і технічним рівнем виробництва, застосовується практично на всіх видах літаків і вертольотів, що випускаються в СНД, і експлуатується більш ніж в 60 країнах світу. ДП ХМЗ «ФЕД» також бере участь у розробці агрегатів під вимоги Замовника і пропонує вже існуючі вироби на авіаційну техніку нового покоління.

Студенти та курсанти мали змогу відвідати музей підприємства та здійснити інспекційне відвідування, зібрати інформацію для складання припису та акту перевірки підприємства.

Виражаємо подяку директору ДП ХМЗ «ФЕД» Леонову Дмитру Андрійовичу та екскурсоводу.



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75