23 січня 2019 року студенти 1 курсу факультету техногенно-екологічної безпеки (спеціальність – «Екологія») провели практичне заняття на базі стадіону «Металіст». Заняття було організоване завідувачем кафедри ОП та ТЕБ Артем’євим С.Р. відповідно до програми вивчення навчальної дисципліни «Вступ до фаху». Метою проведення заняття було вивчення порядку функціонування та обслуговування одного з найкращих футбольних газонів у Європі – газону стадіону «Металіст» (як навчальна частина заняття), вартість якого, до речі, складає близько 3 млн. євро, а також загальне ознайомлення зі стадіоном (як творча частина заняття).

Під час проведення заняття студенти та курсанти групи пізнали багато корисних речей про обладнання та порядок обслуговування газону, ознайомилися з адміністративною частиною стадіону, побували в роздягальні наших футболістів, конференц-залах, VIP-трибуні, VIP-боксах, місцях флеш-зони, побачили стенди історії футбольного клубу та почули достатньо цікаву інформацію історичного спрямування.

Були розглянуті питання виконання пожежної безпеки, дотримання норм різних видів техногенного забруднення на стадіоні (вібраційне, шумове та ін.).

Тобто було поєднано як навчальну, так і творчу складову проведення заняття. Студенти групи, багато з яких вперше побачили стадіон, були дуже задоволені проведеним заняттям. Навчання триває!!!!!



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75