24 – 26 червня 2024 р. заступник Ради молодих вчених НУЦЗ України, доцент кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Цимбал Богдан та курсант 3 курсу факультету оперативно-рятувальних сил Хоружий Олександр прийняли участь у літній школі молодого науковця, яка була організована за сприяння Департаменту освіти, науки і спорту МВС України.

Метою літньої школи було налагодження зв’язків молодих науковців та активістів представників Рад молодих вчених задля взаємодії та проведення у майбутньому спільних заходів. Учасниками літньої школи були представники Рад молодих учених та наукових товариств студентів (курсантів), аспірантів, докторантів і молодих вчених ЗВО із специфічними умовами навчання, що належать до сфери управління МВС, ДСНС і закладів вищої освіти ДПСУ, НГУ.

Тренерську роль виконували провідні наукові та науково-педагогічні працівники ЛДУВС, ДДУВС, а також фахівці у сфері наукової та інноваційної діяльності. Під час другого дня проведення літньої школи відбувся виїзд до навчально-тренувального відділу «Верещиця», де було проведено екскурсію і тренінги.

Під час проведення тренінгів було акцентовано увагу на питаннях медіаграмотності, зокрема – захист від дезінформації, заходи кібергігієни для безпечного користування мережею «Інтернет», протидія торгівлі людьми, поліграф, як інструмент психофізіологічних досліджень, візуалізації результатів наукових досліджень та ін.



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75