Здобувачка заочної форми навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти Анастасія Павлик увійшла до складу переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт, що під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО проводиться у Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського.

Співорганізаторами конкурсу виступають потужні іноземні заклади вищої освіти – Абертейський університет (Шотландія), університет Матея Бела (Словаччина), університет Едуконс (Сербія), Інститут нових технологій та бізнесу (Чехія), Люблінська політехніка, Вроцлавський економічний університет та Вища школа управління охороною праці в Катовіцах (Польща) тощо. Цьогоріч за 10 спеціальностями на конкурс представлено 514 наукових робіт. Їх авторами стали 889 студентів із 137 закладів вищої освіти, серед яких і Національний університет цивільного захисту України.

7 червня 2024 року у фінальній конференції конкурсу, презентувавши доробки здійсненого впродовж навчання дослідження на тему «Особливості формування компетентностей у сфері охорони праці» (спеціальність «Цивільна безпека», секція «Охорона праці»), за рішенням поважного журі, вихованка факультету техногенно-екологічної безпеки здобула ІІ місце. Керівницею наукової роботи переможниці виступила доцент кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Олена Шароватова.

З вдячністю вихованцям факультету техногенно-екологічної безпеки за високорезультативну взаємодію, компетентність і креатив у підготовці до участі у заходах, а також побажанням подальших успіхів у здійсненні наукових пошуків

Олена Шароватова, кафедра ОПТЕБ

 

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75