Майбутня фахівчиня з охорони праці – здобувачка заочної форми навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти – Анастасія Павлик увійшла до складу переможців  Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з соціальної та економічної інклюзії, фінальний етап якого відбувся 24-25 квітня 2024 року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини.

На конкурс надійшло 172 студентські наукові роботи з 50 закладів вищої освіти. За тематичним напрямом «Безбар’єрний простір в Україні» з науковою роботою «Жіноцтво» Анастасія Павлик здобула Диплом ІІІ ступеня.

В умовах викликів сьогодення з метою активізації науково-дослідної роботи здобувачів, стимулювання інтересу до науки та технологій серед молоді, сприяння вирішенню проблем та практичних завдань, зокрема у соціальній галузі, ініційована начальником відділу організації науково-дослідної та патентної діяльності науково-дослідного центру НУЦЗ України Євгенієм Рибкою, участь у Конкурсі розширила науковий простір, в якому здобувачі освітньо-професійної програми «Охорона праці» можуть успішно реалізовувати власні інноваційні надбання. Керівницею наукової роботи переможниці виступила доцент кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Олена Шароватова.

З побажанням нових досягнень у наукових пошуках і здобутках вітання усій команді, що працювала на перемогу!

http://surl.li/sztwq

Олена Шароватова,

кафедра ОПтаТЕБ / ВОНДПД НДЦ НУЦЗ України 

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75