У межах гранту для реалізації проєкту «Онлайн-курс «Культура безпеки» тривають планові зустрічі робочих груп від Національного університету цивільного захисту України та Вищої школи управління охороною праці в м. Катовіце (Польща). Наразі етапом здійснення проєкту є взаємодія виконавців щодо розробки навчальної програми, добір тем і підготовка необхідного навчально-методичного матеріалу польською та українською мовами.

Метою створення онлайн-курсу «Культура безпеки» є підвищення рівня культури безпеки (представників освітньої галузі) працівників на підприємствах, зменшення кількості нещасних випадків, які зумовлені людським фактором.

Підтримує онлайн-курс Європейський Союз за програмою Дім Європи. Грантодавець - Німецький культурний центр «Ґете Інститут» при Посольстві Федеративної Республіки Німеччина в Україні.

Участь у зустрічі поетапної реалізацї проєкту від Вищої школи управління охороною праці в м. Катовіце взяли керівниця відділу міжнародного співробітництва, координаторка програми Erasmus+ Агнешка Цічі (Agnieszka Cichy) і фахівчиня з питань міжнародного співробітництва Олена Кощенко (Olena Koshchenko), від НУЦЗ України - доценти кафедри  охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Богдан Цимбал і Олена Шароватова.

 Богдан Цимбал. Олена Шароватова. кафедра  ОПтаТЕБ

 Зміст даної публікації не є офіційною позицією Грантодавця та Європейської Комісії



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75