Тривають зустрічі здобувачів освітніх програм «Охорона праці» та «Екологічна безпека» бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти денної та заочної форм навчання із викладачами кафедри - керівниками наукових гуртків.

У межах щотижневої роботи активність наукового загалу цього разу на чолі із доцентом кафедри Оленою Шароватовою була сфокусована на сукупності специфічних мовленнєвих прийомів, що використовуються в науковій, науково-технічній, науково-популярній сфері для оформлення різноманітних за змістом і призначенням ідей, гіпотез, досягнень.

Навичок надання рис науковості у викладенні думок учасники заняття досягали вправним формулюванням тез, що висловлювалисьу відповідно до визначених завданнями наукових підстилях.

Заслуховування, обговорення, відтворення й акцент на дотриманні вимог академічної доброчесності сприяли набуттю здобувачами теоретичних і практичних навичок щодо оформлення результатів наукових пошуків.

Найактивнішим у спробах науково висловлювати думки за заданим змістом були М. Курочка, А. Кочура, В. Мякшин, В. Агафонова, І. Годес, Б. Рейнвальд, С. Шахвєта, А. Біляк.

Vivat Academia!Vivat membrum quodlibet!

Олена Шароватова, кафедра ОП ТЕБ



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75