02 лютого 2024 р. відбувся випуск магістрів Факультету техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України, освітньо-професійних програм «Охорона праці», «Екологічна безпека» та «Технологія захисту навколишнього середовища».

З вітальним словом виступив декан факультету ТЕБ Метельов Олександр Володимирович, завідувач кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Артем’єв Сергій Робленович, доценти кафедри ОПтаТЕБ Цимбал Богдан Михайлович, Шароватова Олена Павлівна, викладачі Ільїнський Олексій Володимирович та Мацак Антон Олександрович, а також випускник та роботодавець Роланд Кукава, старости груп Сороколат Олександра та Катерина Чорнс.

Війна та її виклики ще міцніше об’єднали нас усіх. Ми навчилися ще більше довіряти одне одному, ще уважніше зважати на обставини і поважати думки інших. І це напрочуд допомагало вирішувати проблеми й працювати далі!

Студентська наукова робота, участь у творчому житті та спорті, волонтерство на тлі повітряних тривог і блекаутів уже вписані окремою главою у великий Літопис Університету.

Але головний підсумок – довгоочікуваний і такий жаданий диплом магістра в руках цьогорічних випускників, який дає старт новому життєвому етапу.

В цьому році на факультеті ТЕБ диплом магістра  з відзнакою отримали здобувачі вищої освіти, а саме Корнієнко Дмитро, Сороколат Олександра, Чорнс Катерина та Іванов Сергій.

Наші випускники, пройшли нелегкий час навчання в умовах повномасштабної війни, але проявили неабияку наполегливість, вміння долати будь-які бар’єри, тримати стрій та продовжували розвиватись, здобувати нові знання, відкривати нові горизонти! Пишаємося, що у нашому університеті саме такі випускники – розумні, мудрі, сильні, амбітні та цілеспрямовані, цілком готові брати на себе відповідальність і вселяєте надію та віру у майбутнє нашої УКРАЇНИ.

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75