18 січня 2024 року започатковано чудову і корисну традицію – зустріч здобувачів вищої освіти за ОНП та ОПП «Техногенно-екологічна безпека» спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища» у галузі знань 18 «Виробництво та технології» першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти для спілкування у форматі Speaking-Club із застосуванням відеоконференцзв’язку у за стосунку Zoom.

Метою заходу є підвищення ефективності набуття здобувачами компетентностей та програмних результатів навчання з володіння іноземної мовою, зокрема англійською, шляхом набуття мовної практики вільного спілкування.

Захід проведено у рамках функціонування товариств молодих науковців кафедр прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища факультету техногенно-екологічної безпеки (випускова за вказаними ОНП та ОПП) та кафедри мовної підготовки соціально-психологічного факультету (кафедра-партнер).

Темою засідання було «Англомовна наукова комунікація у ТЗНС».

Модератором засідання виступила Ольга ЛИТВИНЕНКО, кандидат філологічних наук, доцент, доцент кафедри мовної підготовки соціально-психологічного факультету НУЦЗ України.

У ході зустрічі ад’юнкти та аспіранти за спеціальністю 183 Давід КОВТУН, Світлана КОВАЛЕНКО та Вячеслав КРАСНОВ англійською мовою охарактеризували свої дисертаційні дослідження, магістранти Сергій САЛЬТЕВСЬКИЙ та Вадим МЕЛЬНИК, а також бакалавріантка Юлія БОРИСЕНКО – свої дослідження у кваліфікаційних роботах.

Виступи здобувачів були жваво та із не аби якою зацікавленістю обговорені присутніми англійською мовою.

Від імені гарантів ОНП та ОПП за спеціальністю 183 висловлюємо подяку Ользі ЛИТВИНЕНКО за організацію і проведення заходу!

 

Environmental protection technologies?
Yes, this is us, this is for us, this is with us!

Do you want to talk about it?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75