16 листопада 2023 року координатор міжнародної діяльності факультету техногенно-екологічної безпеки, доцент кафедри ОП та ТЕБ Цимбал Богдан провів зустріч зі здобувачами вищої освіти факультету техногенно-екологічної безпеки та презентував програму проходження професійного стажування на провідних підприємствах Франції. Асоціація «Співпраця Пуату – Шарант – Україна» входить до складу Федерації «Обміни Франція – Україна» та організовує стажування студентів, аспірантів, викладачів та науковців НУЦЗ України у Франції. До складу входять 14 асоціацій-членів, які здійснюють свою діяльність у двох напрямках – гуманітарному та практичному.

Мета стажування – дозволити кожному якнайширше відкрити світ. Стажування є частиною навчального процесу і проходить у рамках угоди з університетами. Здобувачам вищої освіти надають можливість проходити стажування та працювати над звітом. По закінченню цього періоду підводиться підсумок, який дозволяє оцінити їх прогрес і перспективи майбутнього розвитку. Цей шлях може надати доступ до додаткових освітніх програм у Франції та зайняття відповідальних посад міжнародного рівня. Викладачі-науковці також зможуть збагатити свої знання.

Крім цього у здобувачів вищої освіти є можливість вивчати, як вибірковий освітній компонент дисципліну «Друга іноземна мова» (французька мова).



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75