Щочетверга здобувачі освітніх програм «Охорона праці» та «Екологічна безпека» бакалаврського та магістерського рівнів вищої освітиденної та заочної форм навчання на чолі із керівниками наукових гуртків працюють за визначеними напрямами наукового змісту.

На виконання Закону України «Про вищу освіту» подібні заняття сприяють розвитку наукової творчості молоді, формуванню в неїсамостійних навичок організації та проведення наукових досліджень.

Охорона праці, соціальні та гуманітарні аспекти охорони праці, безпека праці та професійного здоров’я, екологічні аспекти промислової безпеки, захист гідросфери, захист довкілля, екологічна біологія, екологічна генетика, практична екологія, техногенно–екологічна безпека – питання, що постійно перебувають у фокусі методологічних пошуків і наукових здобутків членів наукового товариства кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки.

Проблематика розвитку критичного мислення як базової основи наукового пізнання, представлена доцентом кафедри Оленою Шароватовою, стала теоретичною складовою загальної частини занять наукових гуртків цього тижня.

Олена Шароватова, кафедра ОП та ТЕБ



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75