16 листопада 2023 року здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Екологічна безпека» за спеціальністю 101 «Екологія» у галузі знань 10 «Природничі науки», Богдан Рейнвальд та Михайло Шилін прийняли участь у роботі Всеукраїнської наукової конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених «ЕКОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА ТА РАЦІОНАЛЬНЕ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ».

Тематика конференції:

  1. Екологічна освіта
  2. Природоохоронна діяльність та збереження біологічного різноманіття
  3. Екологічна безпека та стан довкілля
  4. Зміна клімату: причини, наслідки та адаптація
  5. Раціональне використання природних ресурсів
  6. Інструменти досягнення цілей сталого розвитку
  7. Управління земельними і водними ресурсами

 

Під час засідання конференції присутнім були представлені результати наукових досліджень молодих науковців з різних куточків України та зарубіжжя. Варто відзначити широке коло наукових інтересів учасників, змістовні та цікаві доповіді.

Здобувачі Рейнвальд Богдан та Шилін Михайло, які проводять свої дослідження в рамках роботи наукового гуртка, керівником якого є доцент кафедри ОП та ТЕБ Стелла Горносталь, виступили з доповіддю на тему «Моделювання процесів очищення стічних вод для захисту водойм від забруднення недостатньо очищеними стічними водами». Представлені доповідачами результати наукових досліджень викликали зацікавленість присутніх.

Дякуємо організаторам конференції за цікавий та корисний для молодих науковців захід.

Доцент кафедри ОП та ТЕБ Горносталь Стелла.



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75