09 листопада 2023 р. в рамках роботи наукових гуртків «Безпека праці та професійне здоров’я» та «Соціальні та гуманітарні аспекти охорони праці», керівники гуртків керівник Богдан Цимбал та Олена Шароватова, разом зі здобувачами вищої освіти освітньо-професійних програм «Охорона праці», спеціальності 263 «Цивільна безпека», першого (бакалаврського) та другого (магістерських) рівнів вищої освіти прийняли участь у ІV Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції студентів та молодих науковців  «АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ОХОРОНИ ПРАЦІ У КОНТЕКСТІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ ТА ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ».

Мета конференції: аналіз сучасних викликів та загроз в охороні праці у контексті європейської інтеграції України; шляхи забезпечення безпеки у сфері природної, техногенної та соціальної безпеки населення й територій в умовах повсякденної діяльності та у разі виникнення надзвичайних подій та ситуацій; обговорення пріоритетних напрямів розв’язання проблемних питань у галузі безпеки.

ТЕМАТИКА КОНФЕРЕНЦІЇ:

  1. Сучасні проблеми охорони праці у контексті європейської інтеграції України.
  2. Імплементація міжнародних стандартів для підвищення рівня безпеки праці.
  3. Безпека персоналу в умовах військового конфлікту.
  4. Актуальні питання управління охороною здоров’я та безпекою праці.
  5. Проблеми забезпечення пожежної та техногенної безпеки.
  6. Соціальна відповідальність у сфері трудових відносин.

Здобувачі вищої освіти Сороколат Олександра, Зуєва Оксана, Коваленко Маріанна, Горбенко Вікторія та Шахвета Сергій підготували доповіді та виступили з презентаціями. Під час відповідей на запитання спостерігалась жвава дискусія.

 Доцент кафедри ОП та ТЕБ Богдан Цимбал



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75