14 вересня 2023 р. відбулась чергова лекція запрошеного стейкхолдера для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти, які навчаються за освітньо-професійними та освітньо-науковою програмами вищої освіти «Техногенно-екологічна безпека» за спеціальністю 183 «Технології захисту навколишнього середовища» у галузі знань 18 «Виробництво та технології».

Свою лекцію на тему «Система раннього виявлення загрози виникнення надзвичайних ситуацій та оповіщення на гідротехнічних спорудах» прочитав Іван ПЛОТНИКОВ, директор ТОВ «ТЕЛЕКОМ КОМПЛЕКС». У серпні 2023 року він вступив на навчання у магістратуру за освітньо-професійною програмою «Техногенно-екологічна безпека» з метою подальшого підвищення рівня освітньої кваліфікації за напрямом захисту людей та довкілля.

Формат проведення – дистанційний у застосунку Zoom.

Лекцію проведено на безоплатній основі у рамках академічної співпраці за рахунок часу виконання самостійної роботи освітньої складової та наукової складової освітньо-професійних та освітньо-наукової програм «Техногенно-екологічна безпека».

Від імені здобувачів вищої освіти усіх трьох рівнів, складу випускової кафедри та керівництва факультету висловлюємо вдячність лекторові за змістовну лекцію на актуальну тему для ТЗНС.

Потрібна функціональна модель системи виявлення загрози? Необхідно підібрати датчики визначення показників небезпеки? Хочеш створити систему оповіщення про виникнення надзвичайної ситуації?

Ми знаємо як!

 

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75