Триває неформальна освіта здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти, які навчаються за ОПП «Техногенно-екологічна безпека» за спеціальністю 183 «Технології захисту навколишнього середовища» у галузі знань 18 «Виробництво та технології».

Здобувачі другого курсу магістратури Сергій ІВАНОВ, Вадим МЕЛЬНИК, Дмитро ПАЩЕНКО, Сергій САЛЬТЕВСЬКИЙ та ДАНИЛО СЕЛЯНІНОВ відзвітували про успішне проходження курсів "Стала та відновлювальна енергетика. Основи", "Цифрова безпека для громадських організацій в умовах війни", "Цивільна оборона та захист у надзвичайних ситуаціях" та "Добробут планети: що має знати й може вміти кожен" та отримання відповідних сертифікатів на освітній платформі Prometheus.

Не втрачають з уваги здобувачі й питання гендерної рівності. Зокрема, здобувачі Дмитро ПАЩЕНКО та Данило СЕЛЯНІНОВ пройшли курс "Я знаю гендер", запропонований через платформу Prometheus всесвітньою організацією ООН Жінки.

Вітаємо з високими досягненнями та бажаємо успіхів у майбутньому!

Слід відзначити, що робота на вказаній освітній платформі, а також на платформі «Дія. Цифрова освіта» вже стала доброю традицією на кафедрі прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища. Усі науково-педагогічні працівники випускової кафедри, які задіяні у викладанні навчальних дисциплін за програмою – завідувач кафедри, к.т.н., доцент Володимир Колосков, професор кафедри д.т.н., доцент Олександр Кондратенко, викладач кафедри д.ю.н., доцент Вадим Бабакін доцент кафедри, к.т.н., доцент Станіслав Душкін та доцент кафедри, к.т.н. Олена Сєрікова – регулярно звертаються до проходження відповідних курсів та заоохочують здобувачів вищої освіти до того ж. Адже такою є потреба при підготовці фахівців вищої кваліфікації з урахуванням сучасних рекомендацій, потреб і вимог ринку праці. Результати проходження курсів відображено на сторінці кафедри у відкритому доступі. 

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75