Мене звати Кузіна Ольга Миколаївна я заступник начальника 5 державного пожежно-рятувального поста смт Машівка 1 державного пожежно-рятувального загону головного управління ДСНС України у Полтавській області, старший лейтенант служби цивільного захисту та випускниця факультету техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України.

У 2015 році вступила в навчальний заклад та розпочала свої незабутні роки. З допомогою викладачів та керівництва факультету, я встигала навчатись та активно приймати участь у науковому та культурно масовому житті факультету, університету, міста та країни. Знання та практичний досвід отримані підчас навчання на освітній ступеня бакалавра мені одразу стали в нагоді підчас роботи в структурі ДСНС, але як людина яка завжди прагне знати більше прийняла рішення отримати магістерський диплом в галузі технологій захисту навколишнього середовища.  Здавши усі необхідні екзамени ми розпочали навчання з групою і були здивовані від завзятості та самовідданості наших викладачів. Весь науковий та педагогічної склад кафедри усіляко сприяв нашому якісному та цікавому навчанню, від крутих та змістовних семінарів і лабораторних, до дипломних робіт які  реально можна застосувати на обраних підприємствах і допомогти їм.

Хочу сказати кожному хто обирає своє майбутнє, робіть тільки те що дійсно приносить вам задоволення, обирайте майбутнє з чистим серцем і холодним розумом.



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75