Доброго дня! Мене звуть Дмитро. Свого часу, я отримав базову вищу освіту, якої мені на той час було достатньо і я навіть не замислювався над тим, щоб вчитись далі. Але згодом, паралельно зі зростанням по кар’єрним сходинам і зростала необхідність отримання повної вищої освіти, так як для отримання певних посад необхідні знання та навички, які може дати тільки повна вища освіта. Але пройшло вже багато років від закінчення інституту і вступ до іншого вищого навчального закладу через ЗНО здавався неможливим.

У 2022 році я дізнався про можливість вступу за мотиваційним листом і відразу скористався цією можливістю. Я вивчав багато інформації про різні навчальні заклади з метою визначення закладу, в якому буду отримувати освіту. Мої потреби зводились до того, щоб освіта, яку я отримаю, була максимально корисна для моєї професійної діяльності, мала широке коло застосування та була корисна в подальшому не тільки для мене, а й для суспільства.

Тому мій вибір пав на Національний університет цивільної безпеки України, а саме факультет Техногенно екологічної безпеки, спеціальність 183 “Технології захисту навколишнього середовища”, магістратура. І за весь рік навчання я лише впевнювався в правильності вибору.

Хочу відзначити наскільки професійно складена навчальна програма. Немає нічого зайвого, всі предмети максимально відповідають потребам студента за обраною спеціальністю. Буквально с першого місяця занять майбутній магістр вже починає готуватись до написання кваліфікаційної магістерської роботи, що дуже полегшує в подальшому саме її написання. Хочу відзначити високу кваліфікацію викладачів, їх нешаблонний підхід до викладання і безмежну підтримку під час навчання. Велике вам дякую!

Тому, на власному досвіді, я переконався, що зробив кращий вибір із можливих!



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75