Ми живемо сьогодні у досить важкі часи…. Кожна людина прагне зробити певний особистий внесок в життя своєї держави. Існує безліч можливостей, які можна було б втілити в життя. Однак далеко не кожен знає, де ці можливості шукати і як правильно їх використовувати.

В 2022 році я вступив до Національного університету цивільного захисту України на спеціальність «Технології захисту навколишнього середовища» факультету техногенно-екологічної безпеки за освітнім рівнем «Магістр» (друга вища освіта). Перш ніж вступати   досить багато інформації знайшов в інтернеті про Національний університет цивільного захисту України, про спеціальності, про життя студентів та курсантів цього університету, про подальше працевлаштування. Дослідивши напрямки і перспективи, які пропонує університет, зробив висновок, що саме цей заклад може надати мені можливості і знання, необхідні для досягнення моєї мети.

І це справді так.  Я жодного разу не пошкодував про свій вибір. Мені дуже подобається атмосфера, що сприяє навчанню та підтримці комунікації між студентами та викладачами. Досить харизматичні кваліфіковані педагоги  сприяють моєму розвитку як спеціаліста. Хоча на зараз в університеті дистанційне навчання, але це аж ніяк не впливає на рівень знань з предметів.  Викладачі зажди достатньо цікаво і обґрунтовано проводять лекції, допомагають більш детальніше розглянути актуальні проблеми суспільства,  дають сучасні завдання, сприяють активному студентському життю від університету. Постійно проводяться для студентів різноманітні вебінари, конференції, зустрічі. Також студенти можуть отримати досить важливі знання під час практики (підписано договір про співпрацю між Департаментом захисту довкілля та природокористування Харківської обласної військової державної адміністрації та Національним університетом цивільного захисту України).

Спеціальність  «Технології захисту навколишнього середовища» є найактуальнішою в умовах сьогодення і особливо зараз у зв’язку з агресією Росії проти України. Дана спеціальність є однією з найперспективніших. Фахівці цієї спеціальності є затребуваними в будь-якій галузі промисловості, діяльність яких полягає у покращенні стану довкілля шляхом застосування нових інженерних принципів. Екологічна криза, яка вже складається в нашій країні має бути вирішена.

Я зробив свій вибір – я хочу бути причетним до вирішення важливих проблем. І будучи  студентом НУЦЗУ, з впевненістю хочу сказати, що заклад є найкращим вибором абітурієнта, який хоче ОТРИМАТИ ЯКІСНІ ЗНАННЯ І РЕАЛЬНУ ПРОФЕСІЮ. Саме тому я раджу вам обрати наш університет, а особливо спеціальність «Технології захисту навколишнього середовища».

Вадим Мельник, студент 1 курсу магістратури за спеціальністю «Технології захисту навколишнього середовища».



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75