15 червня року відбулось підсумкове засідання Групи сприяння академічної доброчесності НУЦЗ України, на яке були запрошені здобувачі вищої освіти та їх керівники, які брали участь у конкурсі есе «Роздуми про академічну доброчесність» та конкурсі на кращий просвітницький відеоролик «Позитивні практики з академічної доброчесності». Проректор з наукової роботи – начальник науково-дослідного центру Володимир Андронов нагородив переможців та активних учасників конкурсів грамотами ректора університету.

В конкурсі есе «Роздуми про академічну доброчесність», серед здобувачів вищої освіти університету, в номінації «Академічна доброчесність в українському освітньо-науковому просторі» здобула перемогу Коваленко Світлана (аспірантка другого курсу третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Техногенно-екологічна безпека»).

ІІІ місце отримав також Ткаченко Ярослав (студент першого курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Охорона праці»).

В конкурсі серед здобувачів вищої освіти університету на кращий просвітницький відеоролик «Позитивні практики з академічної доброчесності» отримали:

II місце – Горбенко Вікторія, Зуєва Оксана, Овчіннiкова Аліна, Ладанець Тетяна, Корнієнко Дмитро, Ткаченко Олександра (студенти першого курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Охорона праці») та керівник Цимбал Богдан;

III місце – Ялинич Іван, Рєзнікова Дар'я (студенти другого курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Техногенно-екологічна безпека») та керівник Колосков Володимир.

Також за активну участь в цьому конкурсі були заохочені Соколов Володимир, Чернишов Ігор (студенти першого та другого курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Охорона праці») та керівниця Шароватова Олена; Прохоренков Владислав (студент першого курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Екологічна безпека») та керівниця Бригада Олена.



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75