Добрий день.

Моє ім'я Денис, я навчаюся у магістратурі Національного університету цивільного захисту України за спеціальністю "Технології захисту навколишнього середовища". Це моя друга вища освіта.

У 2002 році я закінчив Харківський державний медичний університет. З того часу працюю в сфері охорони здоров'я та фармації. Питання стану здоров'я та стану навколишнього середовища дуже тісно пов'язані між собою. Адже більше 80% захворювань пов'язано з тим, чим ми дихаємо, яку п'ємо воду і по якому ґрунту ходимо.

Контролюючи та сприяючи покращенню стану навколишнього середовища, цілком можливо впливати на здоров'я кожної людини і нації в цілому. Це економічно вигідніше, адже займатися профілактикою хвороб набагато дешевше ніж їх лікуванням.

У 2022 році я прийняв рішення про вступ до НУЦЗ України, бо саме тут можна отримати усі необхідні знання і вивчити технології захисту навколишнього середовища. Матеріально-технічна база та висококваліфіковані викладачі якнайкраще сприяють цьому.

Із упевненістю можу заявити, що я отримую кращі глибокі знання за фахом та якісну підготовку. Прийшовши сюди, одразу відчув потенціал цього закладу вищої освіти, адже підготовлені викладачі якісно викладають матеріал і зацікавлені аби студенти стали майбутнім нашої країни.

Без сумнівів НУЦЗУ для мене - це найбільш перспективний ЗВО України за обраною спеціальністю, який по-справжньому надає дуже добру теоретичну і практичну базу своїм здобувачам. Величезна кількість різних курсів в університеті допоможе краще освоїти свою спеціальність і отримати додаткові навички, що на виході з університету зробить новоспеченого випускника дуже перспективним та затребуваним спеціалістом.

Програма "Техногенно-екологічна безпека" логічно структурована та збалансована за вмістом теорії і практики. Для себе визначив шляхи вирішення хвилюючих питань, ще в процесі навчання почав застосовувати отримані знання в своїй практичній діяльності.

Викладачі висококваліфіковані, позитивні люди з високим рівнем самовіддачі. Дуже досвідчені та дуже мотивовані особистості. Завжди допоможуть та підкажуть здобувачеві. Пари проходять комфортно, цікаво, що дуже важливо - надаються сучасні дані та інформація, яка актуальна на теперішній час.

Заслуговує на увагу організація навчального процесу в сучасних непростих умовах - все чітко, зрозуміло, злагоджено та прозоро. Крім навчання, НУЦЗ України проводить багато науково-практичних конференцій та проектів на високому сучасному рівні.

Вважаю, що факультет техногенно-екологічної безпеки НУЦЗ України надасть можливість кожному бажаючому отримати  Європейський рівень освіти за перспективними спеціальностями.

Гавриленко Денис



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75