26 травня 2023 року нас відвідала запрошена лекторка – Вікторія ШВЕДУН, докторка наук з державного управління, професорка, начальниця наукового відділу з проблем управління у сфері цивільного захисту Навчально-науково-виробничого центру Національного університету цивільного захисту України ДСНС України.

Темою лекції було «Аспекти державного управління у технологіях захисту навколишнього середовища».

На заході були присутні здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти, які навчаються за ОПП та ОНП «Техногенно-екологічна безпека» за спеціальністю 183 «Технології захисту навколишнього середовища» у галузі знань 18 «Виробництво та технології».

Також лекцію відвідали науково-педагогічні працівники кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища факультету техногенно-екологічної безпеки з метою підвищення кваліфікації.

Формат проведення – дистанційний у застосунку Zoom.

Лекцію проведено на безоплатній основі у рамках академічної співпраці за рахунок часу виконання самостійної роботи освітньої складової та наукової складової освітньо-професійних та освітньо-наукової програм вищої освіти «Техногенно-екологічна безпека».

Від імені здобувачів вищої освіти усіх трьох рівнів, складу випускової кафедри та керівництва факультету висловлюємо вдячність лекторові за змістовну лекцію на актуальну тему для ТЗНС.

Державне управління – офіційна документальна регуляторна складова систем управління екологічною безпекою, які використовують технології захисту навколишнього середовища.

Знаємо більше – дивимось на проблему ширше!

 

 

 

 

 

 

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75