Доброго дня!!!

Я – Андрій Скляр, інженер з охорони праці ТОВ «Лайфселл», випускник 2023 року заочної форми навчання Національного університету цивільного захисту України за ОПП «Охорона праці».

В сфері охорони праці працюю майже 12 років. В цю сферу я прийшов за дивним збігом обставин, коли випадково опинився на семінарі американської компанії DUPONT, яка презентувала нові розробки у сфері охорони праці та ділилася своїм досвідом в сфері безпеки. В той час, працюючи економістом на гірничо-збагачувальному комбінаті, я був вражений можливостями реальної безпеки, за умови правильного підходу до питань забезпечення і використання засобів індивідуального захисту працівниками.

З того моменту я прийняв рішення присвятити свою професійну діяльність саме охороні праці. Від ідеї до спеціаліста з охорони праці пройшло 12 років. Але я відчував, що мені не вистачає профільної освіти і тому почав шукати ЗВО, який навчає спеціалісті в цій сфері. У 2021 році в мережі Facebook я знайшов оголошення про набір студентів на спеціальність 263 «Цивільна безпека» (освітньо-професійна програма «Охорона праці») факультету техногенної та екологічної безпеки НУЦЗУ. Я не вагався жодної хвилини і після подачі документів та складання іспиту став студентом заочної форми навчання.

Потужна навчальна база університету, досвід та професіоналізм викладачів, мої особисті знання – все це почало вибудовуватися в одну працюючу систему. Навіть непереборні обставини не змогли зупинити наш навчальний процес, який швидко змінювався, завдяки викладачам. Під час навчання я зміг отримати цікаву, корисну та практичну інформацію та навички, тим самим підвищивши свій професійний рівень.

Пам’ятайте, що безпека – завжди і будь де, на першому місці! Safety first!



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75