3 травня 2023 року викладач кафедри ОП та ТЕБ Олексій Ільїнський та доцент кафедри ОП та ТЕБ Олена Бригада для здобувачів, що навчаються на першому (бакалаврському) та другому (магістерському) рівнях вищої освіти за ОПП «Екологічна безпека», в рамках освітніх компонентів «Моніторинг довкілля» та «Хімічні процеси у навколишньому середовищі» проведено в онлайн форматі виїзне заняття до санітарно-гігієнічної лабораторії  КП «Санепідсервіс», м. Харків.

Під час заняття здобувачі вищої освіти ознайомилися зі структурою підприємства, основними приладами, методами та методиками аналізу стану компонентів довкілля, що застосовуються у лабораторії. Здобувачі вищої освіти дізналися про роботу газових та рідинних хроматографів, атомно-адсорбційного спектрофотометру, на власні очі побачили, як відбувається відбір проб атмосферного повітря для подальшого аналізу в лабораторії. Разом з працівниками лабораторії здобувачі завітали до відділу контролю радіаційного стану компонентів довкілля, визначили освітленість приміщення в лабораторії, дізналися рН води, побачили визначення жорсткості води та ще багато цікавого.

Висловлюємо подяку директору співробітникам КП «Санепідсервіс» за пізнавальне заняття та сподіваємося на подальшу співпрацю!



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75