Сьогодні, 05 травня 2023 р., відбулась запланована лекція запрошеного остейкхолдера для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти, які опановують освітньо-професійні та освітньо-наукову програми вищої освіти «Техногенно-екологічна безпека» спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища» у галузі знань 18 «Виробництво та технології».

Лектором виступив доцент кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки факультету техногенно-екологічної безпеки, голова групи сприяння академічній доброчесності університету, гарант освітньо-професійної програми вищої освіти «Охорона праці» за спеціальністю 263 «Цивільна безпека» у галузі знань 26 «Цивільна безпека» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти, к.т.н., доцент Богдан ЦИМБАЛ.

Тема лекції – Засади ризик-менеджменту в охороні праці.

У заході взяли участь здобувачі вищої освіти усіх трьох рівнів та співробітники кафедр прикладної механіки та техногенно-екологічної безпеки та охорони праці та техногенно-екологічної безпеки факультету техногенно-екологічної безпеки.

Формат проведення – дистанційний у застосунку Zoom.

Лекцію проведено на безоплатній основі у рамках академічної співпраці за рахунок часу виконання самостійної роботи освітньої складової та наукової складової освітньо-професійних та освітньо-наукової програм «Техногенно-екологічна безпека».

Від імені здобувачів вищої освіти усіх трьох рівнів, складу випускової кафедри та керівництва факультету висловлюємо вдячність лекторові за змістовну лекцію на актуальну тему для ТЗНС.

Охорона праці неможлива без забезпечення екологічної безпеки, а працівники, що її забезпечують мають працювати у безпечних умовах.

Це правило без виключень!

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75