01 березня 2023 року в рамках підвищення рівня кваліфікації науково-педагогічних працівників кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки, доцентів Шароватовой Олени Павлівни, Цимбала Богдана Михайловича, Бригади Олени Володимирівни та неформальної освіти здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти, освітньо-професійних програм «Охорона праці», спеціальності 263 «Цивільна безпека», в рамках освітніх компонентів «Моніторинг охорони праці та теорія професійних ризиків», «Управління та нагляд у галузі охорони праці», «Безпека виробничих процесів, обладнання та транспорту» прийняли участь у Вебінарі № 3, «Оцінювання ризиків. Результативні практики контролю ризиків».

Тренер: Енді Харт (Велика Британія).

Координатор: Олексій Желдак, фахівець з охорони праці ПрАТ «Абінбев Ефес Україна».

Зустріч відбулась у ZOOM.

Тренери є фахівцями практиками з охорони праці.

Учасники отримали сертифікати за успішне складання тесту.

Вебінари проводяться за підтримки Проєкту МОП за фінансування ЄС «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні».

Висловлюємо подяку організаторам та тренерам вебінару за вагомий вклад у професійне зростання науково-педагогічних працівників та додаткові професійні компетенції з безпеки і здоров’я на роботі здобувачів вищої освіти.



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75