10 лютого 2023 року (п`ятниця) відбудеться лекція запрошеного стейкхолдера освітньо-професійних та освітньо-наукової програми «Техногенно-екологічна безпека» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів спеціальністю 183 «Технології захисту навколишнього середовища» у галузі знань 18 «Виробництво та технології».

Лектор – Олександр КОВАЛЬОВ, доцент кафедри організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт факультету цивільного захисту НУЦЗ України, старший лейтенант служби цивільного захисту, к.т.н. (спеціальність 21.06.01 – екологічна безпека), доцент.

Тема лекції: «Телекомунікаційні системи у технологіях захисту навколишнього середовища».

Формат проведення – дистанційний у застосунку Zoom.

Лекцію проведено на безоплатній основі у рамках академічної співпраці за рахунок часу виконання самостійної роботи освітньої складової та наукової складової освітньо-професійних та освітньо-наукової програм «Техногенно-екологічна безпека».

Телекомунікаційні системи ГІС-технології у технологіях захисту довкілля мають подекуди не менш вагоме значення, ніж власне виконавчі пристрої систем, джерела енергії для їх функціонування та система управління.

Такі системи є основою для передачі інформації між операторами ТЗНС, визначенні географічних координат об’єктів, обміну показами датчиків від засобів вимірювальної техніки та керуючими імпульсами до виконавчих пристроїв, забезпечують роботу систем моніторингу стану довкілля тощо.

Від імені здобувачів вищої освіти усіх трьох рівнів, складу випускової кафедри та керівництва факультету висловлюємо вдячність лекторові за змістовну лекцію на актуальну тему для ТЗНС.

Наочно та доступно про надсучасне s складне?

Так, приєднуйтесь до нас, з нами таке можливе!

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75