20 січня 2023 р. відбулась зустріч учасників освітнього процесу за ОНП «Техногенно-екологічна безпека» за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти за спеціальністю 183 «Технології захисту навколишнього середовища» зі стейкхолдером – Ксенія Тумановська, виконавча директорка Громадської організації «Добра воля», що провадить природозахисну діяльність у межах Харківської області, у тому числі й на волонтерських засадах та за рахунок фінансування з краудфандингових та грантових джерел, зокрема тісно співпрацює з Комунальним підприємством «Муніципальна компанія поводження з відходами» Харківської міської ради.

На зустрічі, що мала на меті ознайомлення учасників освітнього процесу з діяльністю Громадської організації, а також ознайомлення стейхолдера з особливостями організації реалізації ОНП, були присутні як здобувачі вищої освіти, так і науково-педагогічні працівники випускової кафедри.

 

 

 

Підбиваючи підсумок зустрічі, учасники зійшлися на спільній думці, що наявна крайня взаємна зацікавленість у спільній діяльності, що має бути оформлено відповідною угодою про співробітництво та наукове консультування. Крім того було досягнуто домовленості про спільну наукову, методичну та навчальну діяльність, зокрема сумісної підготовки елементів методичного забезпечення нового освітнього компоненту «Законодавчі основи природоохоронної діяльності» та організації серії відповідних тематичних лекцій у позаурочний час. Учасники освітнього процесу висловили бажання вступити у Громадську організацію.

Від імені керівництва університету та учасників освітнього процесу за ОНП «Техногенно-екологічна безпека» хочемо висловити вдячність стейкхолдеру за змістовну участь у заході.

Щоб залишатися на місці треба дуже швидко бігти вперед!

Працюємо на перспективу!

 

 

 

 

 

 

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75