Здобувачі вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня, які проходять підготовку за освітньо-науковою програмою вищої освіти «Техногенно-екологічна безпека» зі спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища» у галузі знань 18 «Виробництво та технології» на базі кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища факультету техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України, регулярно демонструють і підтверджують свій високий рівень володіння державною мовою.

Так, успішно склали державний іспит на володіння державною мовою Дмитро Нікулеско, магістр пожежної безпеки, ад’юнкт 1-го року заочної форми навчання, полковник служби цивільного захисту, Євген Макаров, магістр цивільного захисту, ад’юнкт 4-го року денної форми навчання, капітан служби цивільного захисту, Вячеслав Краснов, магістр управління цивільним захистом, ад’юнкт 1-го року денної форми навчання, старший лейтенант служби цивільного захисту.

 

 

Від здобувачів не відстають і науково-педагогічні працівники випускової кафедри Володимир Колосков, к.т.н., доцент, завідувач кафедри та Олександр Кондратенко, д.т.н., доцент, доцент кафедри.

  

 

Нажаль, події 2022 року у нашій країні стали на заваді для решти здобувачів та викладачів за програмою складанню іспиту.

Однак, ми віримо у ЗСУ та перемогу, тому серед завдань на наступний рік підготовки для інших здобувачів є і складання означеного іспиту – Юрія Дідовця, спеціаліста цивільного захисту, ад’юнкта 3-го року денної форми навчання, майора служби цивільного захисту та Світлани Коваленко, магістра екології, аспірантки 2-го року денної форми навчання.

Також плани на складання іспиту є у Вадима Бабакіна, д.ю.н., доцента, викладача кафедри та Станіслава Душкіна, к.т.н., доцента, доцента кафедри.

Виконуймо Закон України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» № 2704-VIII у редакції від 23.12.2022 р.!

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2704-19#Text

 

 

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75