19 грудня 2022 року було організовано зустріч здобувачів вищої освіти 3 та 4 курсу  бакалаврського  (першого) та 1 курсу магістерського (другого) рівнів вищої освіти спеціальності 263 "Цивільна безпека", освітньо-професійних програм «Охорона праці» з роботодавцем, ПрАТ "Миронівська птахофабрика», м. Канів, Черкаська обл., Миронівський хлібопродукт, щодо переходу на дуальну форму навчання та працевлаштування на посаді інженера з охорони праці. Зустріч відбулася в Zoom.

Презентувала корпорацію та птахофабрику фахівець відділу кадрів Анастасія.

Також були пояснені основні переваги дуальної форми навчання, було підкреслено досвід підприємства в організації цього навчання, основні правила конкурсного відбору.

Здобувачі вищої освіти задавали питання на які мали можливість отримати ґрунтовані відповіді.

Основними перевагами дуальної форми навчання є отримання досвіду зі спеціальності на сучасному виробництві; офіційне працевлаштування та заробітна плата 10 000 грн. щомісяця; отримання пільгової продукції 6,5 кг курятини; безкоштовне корпоративне житло у комфортабельному гуртожитку, корпоративний транспорт, комплексний обід та корпоративний спортзал.

Хотілось відмітити те, що на підприємстві за спеціальністю працюють випускники освітньо-професійних програм «Охорона праці», керівник відділу охорони праці та пожежної безпеки Роланд КУКАВА та інженер з охорони праці Данило ЗАЛУЦЬКИЙ.

Висловлюємо подяку Анастасії за співпрацю та вагомий вклад в практичну підготовку майбутніх фахівців з охорони праці.



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75