При вирішені задач, котрі поставлені перед молодими науковцями, членами наукового товариства молодих вчених кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища, щодо підготовки здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня за освітньо-науковою програмою «Техногенно-екологічна безпека» за спеціальністю 183 «Технології захисту навколишнього середовища» у галузі знань 18 «Виробництво та технології», 13 жовтня 2022 року відбулось виїзне семінарське заняття на тему «Енергоустановки з поршневим двигуном внутрішнього згоряння як джерело впливу на компоненти довкілля».

За  результати дисертаційного дослідження щодо аналізу літератури та отримання матеріалів для подальшого аналізу впливу енергоустановок з поршневим ДВЗ на компоненти навколишнього природного середовища представив ад’юнкт 1-го року денної форми навчання, старший лейтенант служби цивільного захисту Вячеслав Краснов.

Заняття проведене за планом у місті Черкаси, на ньому були присутні науковий керівник ад’юнкта доцент кафедри, д.т.н., доцент Олександр Кондратенко.

 

 

З результатами заняття з великою зацікавленістю ознайомились також ад’юнкт 4-го року очної форми навчання, капітан служби цивільного захисту Євген Макаров, ад’юнкт 3-го року очної форми навчання, майор служби цивільного захисту Юрій Дідовець, аспірантка 2-го року очної форми навчання Світлана Коваленко та ад’юнкт 1-го року очної форми навчання, а також та завідувач кафедри, к.т.н., доцент Володимир Колосков.

Енергоустановки з поршневим ДВЗ у різному стані морального і фізичного зносу – потужне джерело різноманітних за своєю фізичною суттю факторів негативного впливу на довкілля!

Науково обґрунтовано побудувати технологію захисту довкілля від комплексної дії таких чинників – перший крок до вирішення складної та нагальної екологічної проблеми нашої держави.

 

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75