Випускниця аспірантури кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища Ніна Рашкевич, доктор філософії, викладач кафедри пожежної профілактики в населених пунктах Національного університету цивільного захисту України, продовжила реалізовувати графік планових лекцій запрошених стейкхолдерів для ад’юнктів освітньо-наукової програми «Техногенно-екологічна безпека» зі спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища».

Так, 21.05.2022 року вона у дистанційному форматі прочитала лекцію на тему «Сучасні технології поводження з твердими побутовими відходами».

Питання поводження з твердими побутовими відходами, устрою та особливостей функціонування полігонів для їх зберігання та захоронення є вкрай важливими для сучасних урбанізованих екосистем, у першу чергу для міст-мільйонників.

На лекції були присутні: капітан служби цивільного захисту, ад’юнкт 3-го року навчання Євген Макаров; майор служби цивільного захисту, ад’юнкт 2-го навчання Юрій Дідовець; аспірантка 1 року навчання Світлана Коваленко. Разом з ними на лекції були присутні науково-педагогічні працівники кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища, що задіяні у освітньому процесі за програмою: завідувач кафедри, к.т.н., доцент Володимир Колосков; доцент кафедри, д.т.н., доцент Олександр Кондратенко; викладач кафедри, д.ю.н., доцент Вадим Бабакін.

 

 

Лекцію проведено за рахунок часу виконання самостійної роботи освітньої складової та наукової складової освітньо-наукової програми «Техногенно-екологічна безпека».

Від імені колективу кафедри та здобувачів вищої освіти хочемо висловити вдячність Ніні Рашкевич за безпосередню участь освітньому процесі за освітньо-науковою програмою «Техногенно-екологічна безпека».

Як захистити літосферу від побутових відходів та корисно використати продукти їх розкладання?

Тепер це просте і зрозуміле питання!

 

 

 

 

 

 

 

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75