20.03.2021 у дистанційному режимі відбулась лекція на тему «Технології захисту навколишнього середовища у службовій діяльності підрозділів ДСНС України».

Актуальні питання екологічного забезпечення діяльності підрозділів ДСНС України висвітлено стейкхолдером освітньо-наукової програми «Техногенно-екологічна безпека» Дмитром Нікулеско, начальником Бахмутського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області, полковником служби цивільного захисту.

Тематика лекції стане в нагоді ад’юнктам кафедри у подальшій службовій діяльності, оскільки основним роботодавцем випускників програми є ДСНС України.

 

 

На лекції були присутні майор служби цивільного захисту Юрій Дідовець та капітан служби цивільного захисту Євген Макаров – ад’юнкти 1-го та 2-го року навчання, аспірантка кафедри 4-го року навчання Ніна Рашкевич, а разом з ними науково-педагогічні працівники кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища, що забезпечують виконання професійної частини освітньої складової програми, а саме завідувач кафедри, к.т.н., доцент Володимир Колосков та доцент кафедри, к.т.н., доцент Олександр Кондратенко та секретар і викладачка кафедри, магістр екології Світлана Коваленко.

Лекцію проведено у рамках академічної співпраці за рахунок часу виконання самостійної роботи освітньої складової та наукової складової освітньо-наукової програми «Техногенно-екологічна безпека» на безоплатній основі.

Від імені керівництва університету хочемо висловити вдячність полковнику Дмитру Нікулеско за участь освітньому процесі за освітньо-науковою програмою «Техногенно-екологічна безпека».

Знання щодо специфіки службової діяльності за обраним фахом з перших вуст?

Так, це можливо!

 

 

 

 

 

 

 

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75