2021 рік розпочинається лекцією стейкхолдера освітньо-наукової програми «Техногенно-екологічна безпека» Ганни Колоскової, кандидата технічних наук, доцента, завідувача кафедри конструкції і проектування ракетної техніки факультету ракетно-космічної техніки Національного аерокосмічного університету «Харківський авіаційний інститут».

Тема лекції Ганни Миколаївни, яка прочитана у застосунку Zoom 20.02.2021 року, «Технології захисту навколишнього середовища у аерокосмічній галузі».

Одна з найбільш наукомістких галузей економіки – аерокосмічна, саме у ній яскраво проявляються крупномасштабні, різноманітні та гострі проблеми забезпечення певного рівня екологічної безпеки. 

На лекції були присутні Юрій Дідовець та Євген Макаров (ад’юнкти 1-го та 2-го року навчання), Ніна Рашкевич (аспірантка 4-го року навчання), науково-педагогічний склад кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища, що викладає освітні компоненти програми: завідувач кафедри, к.т.н., доцент Володимир Колосков та доцент кафедри, к.т.н., доцент Олександр Кондратенко та секретар і викладачка кафедри, магістр екології Світлана Коваленко.

При цьому у порядку підвищення власної обізнаності з проблематикою захисту довкілля з матеріалами лекції ознайомились науково-педагогічні працівники кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища, котрі викладають навчальні дисципліни за програмою: Володимир Колосков, завідувач кафедри, к.т.н., доцент; Олександр Кондратенко, доцент кафедри, д.т.н., доцент; Вадим Бабакін, викладач кафедри, д.ю.н., доцент, Станіслав Душкін, доцент кафедри, к.т.н., доцент.

Лекцію проведено у рамках академічної співпраці за рахунок часу виконання самостійної роботи освітньої складової та наукової складової освітньо-наукової програми «Техногенно-екологічна безпека» на безоплатній основі.

Від імені керівництва університету хочемо висловити вдячність Ганні Колосковій за участь освітньому процесі за освітньо-науковою програмою «Техногенно-екологічна безпека».

Небо та космос – одвічна мрія людини!

Здійснимо мрію без шкоди довкіллю!

 

 

 

 

 

 

 

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75