Олег Соларьов, директор ТОВ «Виробничо-комерційне підприємство «Харківський насосний завод» та стейкхолдер освітньо-наукової програми «Техногенно-екологічна безпека», 21 листопада 2020 року провів у дистанційному режимі лекцію для ад’юнктів на тему «Забезпечення екологічної безпеки при виробництві, монтажі, обслуговуванні та ремонті гідравлічних машин об’ємної дії».

Стейкхолдер має відповідну вищу освіту та досвід керування виробничим підприємством приватної форми власності, що виготовляє, монтує, запускає у експлуатацію, обслуговує і ремонтує гідравлічні машини об’ємної дії  різноманітного призначення, принципу дії та потужності, а також пов’язаної з їх функціонуванням інфраструктурою.

Питання особливостей конструкції, роботи гідравлічних машин як виконавчих пристроїв технологій захисту навколишнього середовища, а також забезпечення екологічно безпечних етапів їх життєвого циклу, є актуальними для обраних здобувачами вищої освіти напрямів дисертаційних досліджень.

На лекції були присутні Юрій Дідовець та Євген Макаров – ад’юнкти 1-го та 2-го року навчання, Ніна Рашкевич – аспірантка 4-го року навчання, Олександр Бурменко – здобувач вченого ступеня, разом з викладачами кафедри – завідувачем кафедри, к.т.н., доцентом Володимиром Колосковим та доцентом кафедри, к.т.н., доцентом Олександром Кондратенко та секретарем і викладачкою кафедри, магістреркою екології Світланою Коваленко.

Лекцію проведено у рамках академічної співпраці за рахунок часу виконання самостійної роботи освітньої складової та наукової складової освітньо-наукової програми «Техногенно-екологічна безпека» на безоплатній основі.

Від імені керівництва університету хочемо висловити вдячність стейкхолдерові за участь освітньому процесі за освітньо-науковою програмою «Техногенно-екологічна безпека».

Лекція знавця своєї справи – що може бути кращим завершенням семестру?

Приєднуйтесь до нас у наступному семестрі!

 

 

 

 

 

 

 

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75