Ольга Крот, доктор технічних наук, доцент, доцент кафедри безпеки життєдіяльності та інженерної екології факультету інформаційних технологій, інженерії та управління Харківського національного університету будівництва та архітектури розпочала серію запланованих лекцій запрошених стейкхолдерів освітньо-наукової програми «Техногенно-екологічна безпека» на кафедрі прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища. Стейкхолдерка спеціалізується на питаннях екологічної стандартизації та сертифікації.

Стейкхолдерка 19.09.2020 року прочитала онлайн-лекцію на тему «Екологічна стандартизація та сертифікація у технологіях захисту довкілля» з використанням мультимедійної презентації у системі Zoom, що має важливе значення для опанування освітніх компонентів програми.

 

На лекції були присутні ад’юнкт 2 року навчання, капітан служби цивільного захисту Євген Макаров, ад’юнкт 1 року навчання, майор служби цивільного захисту Юрій Дідовець, аспірантка 4-го року навчання Ніна Рашкевич, здобувач вченого ступеня, капітан служби цивільного захисту Олександр Бурменко, а також науково-педагогічні працівники кафедри, задіяні у навчальному процесі за програмою, зокрема, завідувач кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища, к.т.н., доцент Володимир Колосков та доцент кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища, к.т.н., доцент Олександр Кондратенко та секретар і викладачка кафедри, магістр екології Світлана Коваленко.

Лекцію проведено у рамках академічної співпраці за рахунок часу виконання самостійної роботи освітньої складової та наукової складової освітньо-наукової програми «Техногенно-екологічна безпека» на безоплатній основі.

Від імені керівництва університету хочемо висловити вдячність лекторові за участь освітньому процесі за освітньо-науковою програмою «Техногенно-екологічна безпека».

Новий навчальний рік розпочався, традиція лекцій від стейкхолдерів програми триває!

ТЗНС – це про захист довкілля!

 

 

 

 

 

 

 

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75