18.04.2020 року стейкхолдер освітньо-наукової програми «Техногенно-екологічна безпека» для підготовки здобувачів вищої освіти третього (доктор філософії) рівня вищої освіти Володимир Зотов, старший сервіс-менеджер ТОВ «Армко-Інжинірінг», відвідав кафедру прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища. Це підприємство здійснює експлуатацію, обслуговування та ремонт енергоустановок (мотор-компресорів) газотранспортної та газовидобувної системи України на умовах власності, оренди та лізингу. Стейкхолдер провів лекцію на тему «Технології захисту довкілля газотранспортної та газовидобувної галузей України» за допомогою системи Zoom та мультимедійної презентації.

Питання, висвітлені у лекції, є надзвичайно актуальними для нашої країни з точки зору забезпечення екологічної безпеки роботи автономних, потужних стаціонарних енергоустановок, що є джерелами забруднення компонентів довкілля продуктами згоряння вуглеводневого палива та працюють безперервно і є частиною загальнонаціональної мережі.

На лекції були присутні ад’юнкт 1 року навчання, капітан служби цивільного захисту Євген Макаров, аспірантка кафедри 3-го року навчання Ніна Рашкевич, ад’юнкт 4 року навчання, капітан служби цивільного захисту Олександр Бурменко, завідувач кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища, к.т.н., доцент Володимир Колосков та доцент кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища, к.т.н. Олександр Кондратенко та та секретар і викладачка кафедри, магістр екології Світлана Коваленко.

Лекцію проведено у рамках академічної співпраці за рахунок часу виконання самостійної роботи освітньої складової та наукової складової освітньо-наукової програми «Техногенно-екологічна безпека» на безоплатній основі.

Від імені керівництва університету хочемо висловити вдячність стейкхолдеру за участь освітньому процесі за освітньо-науковою програмою «Техногенно-екологічна безпека».

Семестр триває, нові знання з технологій захисту навколишнього середовища отримуються не лише з освітніх компонентів програми!

Найцікавіше ще попереду!

 

 

 

 

 

 

 

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75