21 березня 2020 року у системі Zoom кафедру прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища відвідала стейкхолдер освітньо-наукової програми «Техногенно-екологічна безпека» Ганна Біловол, к.т.н., доцент, доцент кафедри «Теплотехніка, теплові двигуни та енергетичний менеджмент» Українського державного університету залізничного транспорту, яка спеціалізується на питаннях енергоменеджменту та енергоаудиту, а також підвищення ефективності теплових процесів.

Вона провела лекцію для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 183 «Технології захисту навколишнього середовища» на тему «Енергоменеджмент та енергоаудит як інструменти підвищення рівня екологічної безпеки» з використанням засобів демонстрації мультимедійної презентації.

Слід зазначити, що тема лекції, яка стала вже третьою, висвітлює сучасні тенденції у екологічній безпеці і тим самим сприяє розширенню кругозору майбутніх докторів філософії.

 

На лекції були присутні ад’юнкт 1 року навчання, капітан служби цивільного захисту Євген Макаров, аспірантка кафедри 3-го року навчання Ніна Рашкевич, ад’юнкт 4 року навчання, капітан служби цивільного захисту Олександр Бурменко, завідувач кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища, к.т.н., доцент Володимир Колосков та доцент кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища, к.т.н. Олександр Кондратенко та секретар і викладачка кафедри, магістр екології Світлана Коваленко.

Лекцію проведено у рамках академічної співпраці за рахунок часу виконання самостійної роботи освітньої складової та наукової складової освітньо-наукової програми «Техногенно-екологічна безпека» на безоплатній основі.

Від імені керівництва університету хочемо висловити вдячність лекторові за участь освітньому процесі за освітньо-науковою програмою «Техногенно-екологічна безпека».

Семестр триває, лекції запрошених стейкхолдерів відбуваються згідно до плану!

З нами цікаво!

 

 

 

 

 

 

 

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75