12 жовтня 2019 року на кафедрі прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища факультету техногенно-екологічної безпеки відбулась перша лекція запрошеного лектора для майбутніх докторів філософії зі спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища».

Лекцію провів професор кафедри автомобільного транспорту та транспортних технологій Кременчуцької філії Класичного приватного університету, дійсний член Інженерної академії України, член Національного союзу журналістів України, доктор технічних наук, професор Олександр Строков. Олександр Петрович є відомим спеціалістом у галузі двигунів внутрішнього згоряння, у тому числі й у питаннях їх виробництва та підвищення екологічних показників їх роботи.

Тема лекції «Технології захисту навколишнього середовища у автомобільному транспорті».

Лекцію проведено на безоплатній основі у рамках академічної співпраці за рахунок часу виконання самостійної роботи освітньої складової та наукової складової освітньо-наукової програми «Техногенно-екологічна безпека».

На лекції були присутні Євген Макаров, ад’юнкт 1 року навчання, капітан служби цивільного захисту, Ніна Рашкевич, аспірантка кафедри 3-го року навчання, Олександр Бурменко, ад’юнкт 4 року навчання, капітан служби цивільного захисту, а також науково-педагогічні працівники кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища, задіяні у освітньому процесі за програмою: Володимир Колосков, завідувач кафедри, к.т.н., доцент та Олександр Кондратенко, доцент кафедри, к.т.н. та секретар і викладачка кафедри, магістр екології Світлана Коваленко.

Лекція відбулась у дистанційному форматі із застосуванням системи відоеконференцзв’язку Zoom з демонстрацією мультимедійної презентації.

Тема та зміст лекції викликали великий інтерес та жваву дискусію. Стейкхолдер надав розгорнутий коментар щодо питання впливу автомобільного транспорту на екологічно безпечний стан урбанізованих територій.

Від імені керівництва університету хочемо висловити вдячність лекторові за участь у розширенні обізнаності здобувача у питаннях екологічної безпеки та підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників.

Далі буде! Ми лише тільки розпочали! Приєднуйтесь до нас!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75