Науковий доробок ад`юнкта кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища факультету техногенно-екологічної безпеки НУЦЗ України, який навчається за освітньо-науковою програмою "Техногенно-екологічна безпека" за спеціальністю 183 "Технології захисту навколишнього середовища" у галузі знань 18 "Виробництво та технології", що є результатом виконанная дисертаційного дослідження під керівництвом завідувача кафедри Володимира Колоскова, майора служби цивільного захисту Юіря Дідовця захищено патентом на корисну модель.

 

 
Днями на базі Донецького державного університету внутрішніх справ було проведено у режимі онлайн Конкурс на кращу наукову, науково-технічну та профорієнтаційну продукцію в апараті МВС, територіальних органах, закладах, установах і підприємствах, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України у 2022 році.
 
Науково-педагогічні працівники Національного університету цивільного захисту України стали учасниками конкурсу у семи номінаціях.

Дипломом ІІІ ступеня відзначено у номінації «Винаходи, корисні моделі, промислові зразки» авторський колектив університету у складі завідувача кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища Володимира Колоскова та ад`юнкта кафедри Юрія Дідовця за корисну модель «Спосіб виявлення осередків небезпеки під час рекультивації земель місця знешкодження та знищення боєприпасів».

Слід відзначити, що ця розробка стала результатом співпраці кафедри ПМтаТЗНС з колективом кафедри конструкцій і проектування ракетної техніки Національного аерокосмічного університету імені М.Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут".

Також представники кафедри є стейкхолдерами осітньо-наукової програми, за якою навчається ад`юнкт.

 

 

Щиро втаємо переможців конкурсу та бажаємо творчої наснаги та подальших успіхів!

 

 

 

 

 

 

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75