Тривають онлайн-заходи 7 навчального потоку Міжнародного освітнього руху «Кіберпедагог» (#Кіберпедагог / #Киберпедагог). Наступним кроком організаторів у справі підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти з різних країн світу став майстер-клас з soft skills на тему «Навчіться ставити правильні питання та насолоджуйтесь навчальним процесом!», проведений кандидаткою соціологічних наук, доценткою з 20 річним стажем викладацької діяльності у закладах вищої освіти, бізнес-тренеркою, коучкою Мариною Горбуновою.

Учасники онлайн-події мали конструктивну змогу розглянути коучингові інструменти та те, як вони можуть бути застосовані у навчальному процесі.

Оскільки коучинг не вчить, а допомагає вчитися, розкриває потенціал людини з метою максимального підвищення її ефективності, а його основою є ефективні запитання, опанування подібних технологій реалізації професійної діяльності, вочевидь, сприятиме підвищенню відповідної усвідомленості і відповідальності, посиленню мотивації, розкриттю ресурсів як здобувачів, так і самих педагогів, чіткому визначенню цілей навчання й освітньої діяльності, деталізованому плануванню результатів спільної роботи тощо.

Науково-педагогічні працівники кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки (доценти Богдан Цимбал, Олена Шароватова, Олена Бригада) результативно беруть участь у зазначених подіях, маючи унікальну можливість підвищувати не лише рівень власної професійності, але і особистісного самовдосконалення.

Корисні посилання:

  1. Сайт «Кіберпедагог». 7 ПОТІК: https://bedcouncil.com/KPnew.
  2. Telegram чат: https://t.me/+QW1HzZj-gcRiZGUy.
  3. YouTube канал: https://www.youtube.com/c/AxanaPozdnyakova.
  4. Facebook: https://www.facebook.com/beducationcouncil.
  5. Доступ до записів майстер-класів минулого сезону: https://bedcouncil.com/KP1links.
  6. Сайт Бельгійської освітньої Ради: https://bedcouncil.com/.
  7. Членство з Бельгійською освітньою Радою: https://bedcouncil.com/membership.
  8. Співпраця з Бельгійською освітньою Радою: https://bedcouncil.com/cooperationnew.
  9. Заявка амбасадора: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSflElZc3HJizUH7QSE44m5VA4ySDYzBkd8Udy0rzX-4dF-zNA/viewform?usp=sharing.
  10. Програма підвищення кваліфікації «Запровадження коучингових інструментів у навчальний процес»: https://bedcouncil.com/ppkcoaching.
  11. Майстер-клас «Ігрофікація у дистанційному форматі»: https://bedcouncil.com/alumnimc.

 Посилання на запис майстер-класу: http://www.youtube.com/watch?v=rCWhh_ulWUQ

Олена Шароватова, кафедра ОП та ТЕБ

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75