13 жовтня 2022 року відбулася робоча он-лайн зустріч з представниками академічної спільноти, де гарантами освітньо-професійних програм Олексієм Ільїнським та Оленою Бригадою були презентовані освітньо-професійні програми першого та другого рівнів вищої освіти за спеціальністю  101 «Екологія» (екологічна безпека) набору 2022 року.

У зустрічі прийняли участь представники різних установ та організацій нашої країни, зокрема – Юрченко Валентина Олександрівна, д.т.н., професор, завідувачка кафедри безпеки життєдіяльності та інженерної екології Харківського національного університету будівництва та архітектури; Кручина Вікторія Віталіївна, к.т.н., завідувачка кафедри екології та техногенної безпеки Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут»; Пісня Леонід Андрійович, провідний науковий співробітник лабораторії оцінки впливу на навколишнє середовище та екологічної експертизи НДУ УкрНДІЕП, к.т.н., с.н.с; Білоконь Карина Володимирівна, заступник директора з наукової роботи Інженерного навчально-наукового інституту Запорізького національного університету ім. Ю.М. Потебні, к.т.н., доцент; Матухно Олена Вікторівна, доцент кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища Національного технічного університету «Дніпровська політехніка», к.т.н., доцент; Размєтаєв Сергій Володимирович, доцент кафедри екологічного права Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, доцент, кандидат юридичних наук; Петрухін Сергій Юрійович, начальник кафедри хімії та бойових токсичних хімічних речовин військового інституту танкових військ НТУ «ХПІ», к.т.н., доцент; Жук Віталій Миколайович, головний спеціаліст управління державного майна та інвестицій державного водного агентства України, к.т.н. (Київ) та інші.

Під час плідної зустрічі, яка тривала близько півтора годин, гарантами освітньо-професійних програм було презентовано програми підготовки екологів набору 2022 року. У дискусіях було зазначено у цілому вірний шлях формування вмісту даних програм та були надані певні рекомендації, які обов’язково будуть враховані у наступних програмах набору 2023 року.

Керівником кафедри Сергієм Артемʼєвим було ознайомлено шановних колег з сайтом університету, посиланнями, які стосуються освітньо-професійних програм, можливості висвітлення своїх думок, побажань, зауважень та рекомендацій (обговорення проєктів ОПП). Було представлено посилання на самі програми для ознайомлення з ними, варіанти анкетувань та їх результатів.

Кафедра ОП та ТЕБ висловлює слова вдячності колегам за приділений час та можливість плідного спілкування. Ми впевнені, що, завдяки спільним зусиллям, наші освітні програми будуть ще кращими.

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75