6 жовтня 2022 року офіційно стартував 7 навчальний потік Міжнародного освітнього руху «Кіберпедагог», офіційним партнером якого у межах дії відповідного Меморандуму з Бельгійською освітньою радою є Національний університет цивільного захисту України.

Belgian Education Council - Бельгійська освітня рада, що займається розробкою і проведенням дистанційних програм підвищення кваліфікації для науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти та представників адміністрації навчальних закладів з індивідуальним підходом до кожного з учасників. Belgian Education Council - ініціатор Міжнародного освітнього руху «Кіберпедагог», орієнтованого на підвищення якості навчання у дистанційному і змішаних форматах навчання, на вмотивування науково-педагогічних працівників до впровадження інноваційних технологій.

За словами координаторки Міжнародного освітнього руху «Кіберпедагог» Аксани Позднякової, професійна діяльність якої орієнтована на модернізацію міжнародної освіти та впровадження інноваційних методів навчання через досвід організації різних освітніх заходів у країнах Європи та за її межами, сьогодні ми всі потрапили до потоку безперервних змін навколишнього світу. Звичний уклад, у тому числі професійного життя, деформується і щоб утриматися на робочому місці, потрібні нові навички, а щоб випереджати час, можливо, необхідна навіть трансформація професійної свідомості. Участь у Міжнародному освітньому русі #Кіберпедагог (#Киберпедагог) - це мотивуюча можливість підбадьоритися і розібратися, що на практиці необхідно робити, як і які розвивати навички, щоб гарантовано залишатися затребуваним педагогом і, що важливо, знову почати отримувати задоволення від своєї роботи.

Від 6 жовтня до 3 листопада 2022 року щочетверга об 11.00 за бельгійським часом у прямому ефірі на платформі zoom шість майстер-класів будуть присвячені одній з нових ролей сучасного викладача і тому, як на практиці через розвиток м’яких навичок можлива реалізація нових педагогічних підходів, які дозволять підвищити якість навчального процесу. Крім того, представлені прийоми та техніки можна буде використовувати і у своєму особистому житті. Після кожного з онлайн-заходів надається можливість отримати відповідний сертифікат європейського зразка. Умови озвучуються у прямому ефірі (його записі).

Темою Першого майстер-класу запланованого циклу вебінарів стали питання «Чи настільки сильні м’які навички?»

Науково-педагогічні працівники кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки (доценти Богдан Цимбал, Олена Шароватова, Олена Бригада) серед кілька тисяч учасників уже результативно долучились до зазначених заходів.

З метою спільної адаптації та розвитку в нових реаліях сьогодення, що притаманні освітньому простору, приєднуйтесь та кличте колег!

 Посилання на майстер-клас про важливість Soft Skills для педагога https://www.youtube.com/watch?v=PmSXnDDLWMo.

Олена Шароватова,

кафедра ОП та ТЕБ



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75