4 жовтня 2022 року у форматі Zoom-конференції відбувся вебінар, проведений сумісно Unichech Україна та Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти.

Головною метою заходу для тих, хто зацікавлений у стійкому розвитку академічної доброчесності в Україні, був показ освітянам шляхів підтримки академічної доброчесності в складних ситуаціях, коли життя та освіта можуть змінюватися дуже швидко.

У межах форуму виступили фахівці з українських та міжнародних освітніх і державних установ, які активно беруть участь у розвитку академічної доброчесності. Оскільки Академічна доброчесність у закладах вищої освіти має зберігатися у будь-яких умовах навчального процесу, головною темою заходу стали проблеми забезпечення академічної доброчесності у вищій освіті в умовах кризи.

Досвідом та напрацюваннями у забезпеченні сталого розвитку академічної доброчесності в Україні поділились спікери форуму: заступник голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Іван Назаров, член Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Артем Артюхов, член комітету з питань вищої освіти ВРУ Наталія Піпа, експерт з академічної доброчесності та комерційний директор Unicheck Україна Андрій Сідляренко.

Участь у заході взяли і науково-педагогічні працівники кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки, залучивши до комунікації з академічної доброчесності здобувачів вищої освіти, що навчаються на факультеті техногенно-екологічної безпеки на денній і заочній формі за освітньо-професійними програмами «Охорона праці» та «Екологічна безпека» першого та другого рівнів вищої освіти.

Здобувачі старших курсів вкотре переконались, а нове покоління першо- і другокурсників ознайомились і взяли до уваги особливості поняття, нормативного регулювання та значення академічної доброчесності для забезпечення якості вищої освіти і досягнення власних успіхів у навчальній, науковій і повсякденній діяльності.

 Гаранти освітніх програм

Олена Шароватова, Богдан Цимбал, Олена Бригада,

кафедра ОП та ТЕБ



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75