26 вересня 2022 року куратором групи ОП-19-541 доцентом кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Цимбалом Богданом були організовані та проведені відвідування за допомогою 3-D турів виставок у Луврі. Під час кураторської години здобувачі вищої освіти, мали можливість відвідати виставки:

«ПРИЙТИ З ІНШОГО МІСЦЯ. МАТЕРІАЛИ ТА ОБ'ЄКТИ ПОДОРОЖЕЙ» (через матеріали та предмети виставка прагне викликати обмін між далекими світами. З давніх-давен сердолік, лазурит, чорне дерево і слонова кістка ходили торговими шляхами).

«ПОСТАТЬ ХУДОЖНИКА» (п'ятий сезон Petite Galerie du Louvre пропонує виставку під назвою «Фігура художника»: художник утверджує свою незалежність і прагне залишити позаду статус ремісника).

«ТЕАТР ВЛАДИ» (мистецтво і політична влада завжди були тісно пов’язані, у своєму третьому сезоні La Petite Galerie цікавиться кодами репрезентації політичної влади від античності до наших днів).

«ТІЛО В РУСІ» (на другу виставку Petite Galerie музей Лувр запрошує живе мистецтво: танець, за допомогою різних матеріалів і технік, як художники прийняли завдання відобразити рух).

«ОСНОВОПОЛОЖНІ МІФИ. ВІД ГЕРАКЛА ДО ДАРТА ВЕЙДЕРА»

Перша виставка Petite Galerie розповідає про те, як дизайнери, скульптори, художники, лялькарі, кінематографісти чи музиканти з усього світу харчувалися міфами, надаючи їм форму та життя.

«МОНА ЛІЗА У ВІРТУАЛЬНІЙ РЕАЛЬНОСТІ ВДОМА» (перший досвід віртуальної реальності в музеї Лувр, розкриває останні наукові дослідження Леонардо да Вінчі, його техніки та процеси живопису).



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75